28 Ağustos 2012

Istedigin abiyeyi bulamama sorunsalı

Malum uzun süredir kızkardeşimin düğünü için hazırlıklar içerisindeyiz, önceki postlarımda da bi türlü istediğim tarzda abiye bulamadığımdan yakınır durumdaydım, terziye gitmek ölçü aldırmak vs bi de üstüne prova işleri,beni inanılmaz boğan şeyler olduğu için,son günlere kadar ille de hazır alcam diye kastım kendimi, ama malum  piyasadaki bu açıklık yüzünden,hayalimdeki gibi bir şey bulamayınca,kızkardeşimin nişan elbisesini aynı zamanda gelinliğini dikecek olan terzi ablanın yolları bana göründü,öncesinde internetten bilumum modellere göz attım ve
 esin kaynaklarımı sizlere göstermek istiyorum
 (fotoğrafların hepsi internet facebook vs 'den alıntıdır..)
(modellerin bir kısmını facebookdaki fotoğrafçıların sayfalarından bulduğum için 
kişilerin yüzlerini kestim hak geçmesin :)

















Facebook ve internet üzerindeki araştırmalarımda en çok beğendiğim modeller bu site ve benim esin kaynağım olan bu adresteki modaevleri oldu,ancak bu kadar vakit darlığım var iken, evime en yakın terziye kendi tasarladığımı yaptırmak benim için en iyi tercih oldu tabii :)



 İşte benim elbisemde alttakine benzer olacak,bi terslik çıkmaz ise, en çok içime sinen bu model ve bu renk  oldu, ben kollarını dantelsiz ve karpuz kol ,bileklerini  ise düğmeli olarak düşündüm bel kısmı da kızkardeşimin buradaki elbisesine benzer olacak,etek kloşluğu da biraz oynanacak,henüz sadece bez provası denilen işlem yapıldı,bakalım inşaallah istediğim gibi birşey ortaya çıkar :))


30 yorum:

  1. inşallah gönlüne göre olur.

    YanıtlaSil
  2. aynı durumdayım. erkek kardeşiminkine de 1 ayda az kaldı. son kez armineye bakıp şansımı deneyeceğim. olmadı etek ceket takım alacağım. ama sondan 3. üncü elbise çok hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ceket takım giymek istemedim ben ama dediğim gibi hazır bulmak çook zor :(

      Sil
  3. 6. ve 7. fotoğraflardaki elbiseler çok güzel .özelikle beyaz ve siyah uyumunun dantel detayları harika:)

    YanıtlaSil
  4. kırmızı, nar çiçeği ve siyah-beyaz elbiseleri çok beğendim.. diğerleri daha çok nişanlanıcak çiftler için uygun gibi geldi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın nişan için daha uygun özellikle kabarık olanlar ondan bende daha sade olanı seçtim:)

      Sil
  5. abiyede yapılan en büyük yanlış kişişerin vücut tiplerine göre elbise seçmemesi. maalesef kendi bedenime göre abiye seçimimi 2 kardeşimin düğünün üstüne öğrendim :)
    34-36 beden zayıflar istedigini giyebilir onlar aherşey serbest :) ama 38den yukarısı dikkat etmeli özellikle bacak ve basen bölgesinde sorun olanlar kabarık eteklerden uzak durmalı daha da bir kalıplı gösteriyor. inşallah size terzinin doğru yönlendirmesi ile güzel bir elbise bulursunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle haklısın hele de benim gibi alt ve üst beden birbrinden farklı ise mutlaka iyi bi terzi yönlendirmesi lazım :)

      Sil
  6. Çok güzel,inşaAllah istediğin gibi olur canım ;)

    YanıtlaSil
  7. merhaba şantiyenin gülü
    mercan rengi elbise favorim
    ;)
    sende uğra olur mu
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. 6 9 11 ve 13. elbiseleri çook beğendim sizin fiziğinizde herbiri güzel durur bence .. terzi olayı çok sıkıntı en azından daha önce tecrübeniz olan bi terzi olması büyük şans ..... sevgiler

    YanıtlaSil
  9. modeller içinde en güzeli seçmişsin.inşallah istediğin gibi olur.kızkardeşine mutluluklar şimdiden..

    YanıtlaSil
  10. Ben sonuncu su yeşiliyle sondan 3.turkuaz elbisenin modellerini çok beğendim bu modellerin kırmızı ve pudra renkleri de hoş olurdu diye düşünüyorum,sevgiyle kal canım..

    YanıtlaSil
  11. hadi bakalım umarım beklediğinden de güzel olur ;)

    YanıtlaSil
  12. eger dıktıreceksen serra yılmaz un arkadasımızın dehset mutıs bır kıyafetı var cok sık durmustu tavsıy eederım... mınt yesılı kuzenı kubranın dugunu ıcın dıktırmıstı.... sıtesınde ararsan goreceksın. bence kabarık bır modelden daha asıl duracaktır... Allah kolaylık versın

    YanıtlaSil
  13. inş istediğiniz gibi olur .

    YanıtlaSil
  14. şu 9. resimdeki elbisenin alt tarafına çok benzer bir etek diktim arkadaşımın kınasında giydim:)
    daha bugün paylaştım blogumda burada görünce söyleyeyim dedim:) http://evimbenimatolyem.blogspot.com/2012/09/prenses-etekli-kna-kombinim.html
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. Merhaba elbise renk ve model tercihiniz çok güzel. Dikim bittikten sonra da bizle paylaşırsınız değil mi:) Kardeşinize şimdiden mutluluklar dilerim

    YanıtlaSil
  16. mint yeşiline bayılıyorumm... Umarım istediğiniz gibi bir kıyafet bulursunuz.:) ama bence çok da kabarık modellere bakmayın abartı kaçabilir sanki ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...