9 Eylül 2011

Bahçeşehir-Gölet

Bundan önceki değil,bir önceki şantiyem :) Bahçeşehir’de olduğu için ikinci memleketim Bahçeşehir olmuştu.Haftanın 6 günü, hatta bazı pazarlar bile çalıştığımız için (şantiye’de iş durmaz,mühendis hiç duramaz :)) çalıştığımız mekanın altı üstüne getirilmiş oluyor,bir anlamda şehir merkezine uzak bir ilçe sayılsa da sosyete mekanı olması,caféleri, düzenli altyapısı Bahçeşehir hayranlığımı artırıyor, bir Pazar günü tüm kardeşler toplanıp Bahçeşehir’deki Gölet Park’a gitmiştik,fotoğraflar oradan..




                                        
                                           Arkadaki görünen blokları biz yaptık !  :)




Gölet Türkiye’nin ilk ve en büyük suni göleti ve 26.000 m2 lik bir alanı kaplıyormuş,bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum! Şehrin içinde kargaşadan uzaklaşmak ve güzel fotoğraflar için gidilmesi tavsiye edilir..


P.S: İnternette,parkın doğal hali bozulduğu ve taşkınlık yapanların önlenmesi için sadece Bahçeşehir’de ikamet edenler parka giriş yapabiliyor diye haberler mevcut, belki bu tarz uygulama yapılmıştır ne kadar doğru bilemiyorum ama gittik gördük kimse kimliğimizi sormadı !:)

8 yorum:

  1. Merhaba.. Bloguma bıraktığınız yorum için teşekkür ederim.. Düğün mekanımız Süleymaniye'deki Darüzziyafe Restoran'dı..
    Bu arada gölet manzaraları şahaneymiş.. Siz mühendismişsiniz, ne kadar güzel. Ben de mimarlık öğrencisiyim :)

    YanıtlaSil
  2. resimler muhteşemm canım:)
    devamını bekliyoruz gezdiin gördüğün güzelliklerin fotolarını:)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. maşallah diyeyim önce genç mühendise...resimler çok güzel görünüyor yolum düşerse gitmek isterim bu güzel yere....Sevgiler... Loresima

    Buarada yorum penceren ayrı sayfada açılmadığı için google hesabımla yorum yapamdım :/

    YanıtlaSil
  4. Kübra;teşekkür ederim,Mimarlarla baya bi içili dışlıyız :)
    Bir tutam kekik; teşekkürler:)
    Loresima;teşekkür ederim blogger da yeniyim kusura bakma ama sanırım düzelttim..

    YanıtlaSil
  5. yıl olmuş gitmeyeli aklımda olsun sağol Bu arada yorum alanını pop up sayfa yap bacım ayarlardan bak benim blogda yan kolonda blogger bilgileri var onları oku yap çalıştığın yerlerden sorucam .) işine yarar hem böyle fotoların bit kadar çıkmaz herşeyi izah ettim o yazılarda mucx

    YanıtlaSil
  6. Stil direktörü teşekkür ederim acemi olduğum çok mu belli :) dersime çalışayım biraz bari:)

    YanıtlaSil
  7. AMA YAA BANADA HABER VERİLMELİYDİİİ:) NEYSE BİDAHAKİ SEFERE ARTIKIN..MUAHH

    YanıtlaSil
  8. benim düğün fotolarım burada çekilmişti hatta eşimle bir gün mutlaka gezmeye gelelim dedik ama unuttuk sonra, hatırlatmış oldun:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...