23 Haziran 2012

Sonunda sahalara geri döndüm :-)

Uzun süredir bi türlü fırsat bulupta iki satır yazamadım şuraya, malum şantiyede açılışa az bi zaman kaldı, geceli gündüzlü çalışıyoruz, kendimi unutuyorum bazen,şikayet etmek istemiyorum ama bazen de "millet alışveriş yapacak diye nedir benim bu çektiklerim" diye de düşünmeden edemiyorum :) 
Her geçen gün yeni birşey daha öğreniyor olmak ve meslek aşkı, zor koşullara katlanabilme gücümü tetiklemeseydi belki de bu kadar bile dayanamazdım.
Şantiye koşullarının zorluğu,çalıştığım projenin zorluğu,bayan olarak şantiyede çalışmanın zorlukları vs...gibi uzayan listeler malesef ki  var, öte yandan güzel şeyler de olmuyor değil tabii, bloğa yazdıklarımla birlikte aslında birçok bayana,bayan mühendise örnek olabildiğimi,elimden geldiği kadar maillerine cevap vererek,yol gösterdiğimi bilmek,deneyimlerimi paylaşıyor olabilmek inanılmaz keyif vermeye başladı :)
Şantiye yakınlarında oturan, blogcu arkadaşlarım facebook yada  twitter'dan yazışmalarla şu an ne durumda olduğumuzdan haberdar oluyo sürekli, üstüne kritik yapabiliyoruz:)
Onlar ne kadar çabuk ilerliyorsunuz derlerken "Ahhh bir de bana sorun diyorum" :)



 Yaptığımız Avm Türkiye'de ilk defa Uzay temasını içeren bir mekan olacak inşaallah, Bu sebeple içinde "Roket" denilen absürt birşey var, alttaki fotoğrafı açılıştan sonraki haliyle karşılaştırmak için çektim, şu an hiç bişey ifade etmiyor olabilir :)

 

Bu kadar yoğunluğun içinde kendime ayırabildiği, azıcık zamanlarda ufak tefek DIY projelerime devam ediyorum, stres atmak için  birebir zaten:)
Bu çiçekli elbiseyi çok hoşuma giderek aldım, ama malum şu yeni moda herşeyin Kollarının yarım kol olması düşündürdü beni önce,tekrardan içine bu sıcaklarda body giymemek için,kendi yöntemimle kolları uzattım :)



Evde daha önceden aldığım bi sürü dantel,fisto,güpür parçaları vardı, eni en geniş olanlardan birini seçerek kol altına hemen elimde dikiverdim :)



Bu bittikten sonra çok hoşuma gittiği için diğer yarım kollu şu elbiseye de benzer çalışmayı yapmayı düşünüyorum :) 
Nasıl Olmuş ? Ve bu Nasıl olur sizce ?





39 yorum:

  1. öncelikle hoşgeldin.işin çok güzel tabii her güzelliğin zor yanıda var bende lojistik sorumlusu olarak çalıştığım dönemde depolardaydım sıkca azçok anlıyorum seni ama işi sevmek bambaşka.

    bayıldıımm süper olmuş hemen gördüğüm tüm güpürleri toplayacağım kolları uzun olsada ekleyeceğim:)) çok begendim maviyede eminimki çok güzel olacak onuda paylaş olurmu
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Elbise güzel olmuş pratik bir fikir uygulanabilir. Tebrikler.

    Ayriyetten kolay gelsin. Hayırlısıyla bitirirsiniz inşallah.

    YanıtlaSil
  3. Her meslegin kendine gore zorluklari var ama pes etmemeli dogru :)Bende eczaciyim ve musteriler bazen cok yoruyo insani her meslekde zorluklar var yani.. Elbisede guzel olmus ozellikle yarim kol giymemeye dikkat ediyor olman ve diger arkadaslarada ornek olman cok hos.
    Mavi elbiseyede ben beyaz dikmezdim koyu renk daha hos olur sanki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) bende eczacıları hep takdir ediyorum bana çok zormuş gibi geliyo onca insanın derdiyle uğraşmak:( mavi elbiseye koyu renk pek uyduramadım ama bu da içime sinmedi bakalım deniycez :)

      Sil
  4. Merhaba sizi zevkle takip ediyorum. Orası mall of istanbul ,sa benim evime çok yakinsiniz. Böyle zor bir iste çalıştığınız için sizi tebrik ediyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba sizi zevkle takip ediyorum. Orası mall of istanbul ,sa benim evime çok yakinsiniz. Böyle zor bir iste çalıştığınız için sizi tebrik ediyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. aaaaaa sen çok yakınmışsın banaaaa:) bizim ev hemen yakınında buranın:)) bu arada iş teslim etmek çok zordur şuan bizde teslim aşamasındayız Allah kolaylık versin canım:) bende as-builtlerle uğraşıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa gerçekten mi bir bir artıyo buradakiler desene :) Asbuiltlere gelemedik henüz :) bu terimlerle bir blogcuyla konuşabilmek süpermiş :))

      Sil
  7. ama ne güzel olur ilerde yaşlandığın zaman yaptığın işlerin önünden geçtiğinde çocuklarına dersin bak burayı biz yaptık ne günlerim geçti diye.gerçekten ne güzel ve eminim zor bi iş:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım her şimdiden 3 şantiyem oldu her yerde öyle anlatıyorum :) çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Harika olmus ellerine saglik!

    YanıtlaSil
  9. insanın emek verdiği birşeyin büyümesi gelişmesi nasıl güzel bi duygu .. bu konuda çok şanslısın senin emeğin büyüyüp koccaman bi, bina olucak ...ALLAH muvaffak etsin ...
    buarada çiçek desenine dantel çok yakışmış... güle güle giy inş

    YanıtlaSil
  10. Allah yardimcin olsun. Herkes senin gibi sevdigi isi yapabilse keske.. :)

    Elbisenin kollarini guzel dusunmussun ama bence mavi elbise sade renk oldugu icin ona daha cok yakisir gupur. Ellerine saglik canim, gule gule giy ikisini de.. :)

    YanıtlaSil
  11. ben o inşaatın yanından her gün iki kere geçiyorum ve aklıma geliyorsun:) yoğun olduğun aklıma geliyor ama bazen inip de seni şantiyede arasam bulur muyum diye de düşünmüyor değilim:) çok zor iş kesinlikle!

    ayrıca senin diy projelerin çok hoşuma gidiyor:) bunlarda çok pratik ve hoş olmuşlar. ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  12. Canım yaa gerçekten çok yoğunuz ama öğlen tatillerinde yukarı mado'ya çıkıyorum genelde:) bi öğlen gelebilir misin? süper olmaz mı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah işte ben de öğlen yetişemem ki oraya, belki cumartesi öğlen olabilir:)) bir de önümüzdeki hafta yıllık izine çıkacağım inşallah bir iki gününü de istanbulda geçireceğim, ona göre ayarlarız olur mu:)

      Sil
  13. valla tek kelımeyle süper olmuş elbısen ablacımmm gule gule rahatlıkla gıyınebılırsın artık..=)

    YanıtlaSil
  14. kolları kıs aoldugu için giyemediğim bir elbise var bende de bu tarz bir şey yapıpta giyeyim çok seviyorum ama bodyle giymek istemdiğim için giymiyordum.
    bu yoğunlukta kardeş düğününü unutma.
    ve seninle gururr duyuyoruuuzzzz ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)
      kardeş düğünü zorluyo bayaa yaa halen elbise araştırıyorum :)

      Sil
  15. bence harika olmuş dantel zaten romantik bir görüntü katar çok hoş...

    YanıtlaSil
  16. Allah kolaylık versin canım , dıylar hoş olmuş , ne olursa olsun kendine vakit her zaman ayırmaya çalış ;)

    YanıtlaSil
  17. benimde fakir kol bi hırkama bi çözüm bumam lazımdı bunu görmek mutlu etti beni çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  18. aaa sen Beylikdüzü !nde ki şantiyenin gülüymüşsün e bana çok yakınmışsın :D resmi görünce şaşırdım vallahi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa sende mi buralardasın yoksa :) bir bir bütün beylikdüzü bloggerları ile tanışıyorum:)

      Sil
  19. tül ile kol uzatma fikrini çok iyi bir fikri bende gögüs dekoltesi kapatıyorum o şekilde:)

    Görüşmek üzere
    http://www.bakbuharika.blogspot.com
    http://www.facebook.com/harikadekorasyon

    YanıtlaSil
  20. kuzum güpürün altıdan kolunun derisi belli olmayacak mı? yoksa bende yarım kollarıma yapayım diyorum.açıklayabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  21. çok beğendim dıy projeni, diğerinin de çok güzel olacağını düşünüyorum ;)

    YanıtlaSil
  22. MarmaraPark'ın mühendislerindensiniz yani. Süper ya. :)

    Samimi yazılarınızdan cesaret alarak birşey soracağım. İçeriği çok hoş fakat bize biraz basık geldi. MarmaraPark, Torıum'un hasılatını bayağı düşürmüş resmen. Yani insan sayısı yüksek olduğu için daha da zorlaştırıyor. Hafta içi ise harika. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...